Melody shorts - jeans blue

Art.nr 6519204-1

249 kr
655 kr

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

Ordinarie pris 655 SEK / 73 EUR

Melody shorts är gjorda i ett mjukt fint jeanstyg. En boxig modell med två fickor framtill och bred resårmudd upptill i midjan. Tyget är inte så stretchigt men väldigt mjukt, vilket gör att shortsen faller fint på och är härliga att bära. Nedtill på benens sidosömmar finns två mindre slitsar. Älvan finner du broderad uppe på vänster sida på bakstycket. Modellen på första bilden är 164 cm lång och bär storlek S.

Detta tyg innehåller 100% Tencel, vilket ger plaggen en mjuk och skön känsla och ett fantastiskt fall. Tvättas i 30 grader. Plagget tvättas i 30 grader, gärna skontvätt och sträckes i vått tillstånd. Låt plagget hängtorka och för att det ska få tillbaka sin härliga släta känsla och form bör det strykas på låg värme. Tvätta plagget med avigsidan ut och med liknande färger. Använd ett så skonsamt tvättmedel som möjligt utan blekmedel så behåller färgen sin lyster bättre. Alla tyger är tvättade i produktionsprocessen men kan krympa upp till 5%.

#houseoflola

(dev-t2)Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg