VÅR KLÄDFILOSOFI

Vi älskar mode! Och mode är inte bara för de unga, för även om du passerat tonåren, kanske blivit mamma eller mormor så är det viktigt att vi genom det vi bär på oss i vardagen kan visa vilka vi är. Ibland betyder det att vi vill sticka ut och ibland vill vi passa in. Kläder kan vara enkelt och banalt men med ett mer medvetet förhållningssätt till det vi klär oss i blir vår garderob mer hållbar. Plagg vi känner oss fina i använder vi oftare. Plagg vi värderar högre är vi mer rädda om. Plagg vi trivs i bidrar till att vi känner oss bekväma. Att få skapa plagg som kan öka våra kunders välmående ser vi som en stor ynnest.

HÅLLBARHET

Att tillverka i Europa har varit en självklarhet för oss från start. En självklarhet som funnits med oss under alla år. Tillverkning i Europa ger korta ledtider, korta leveranstider men också en social och kulturell trygghet. Våra leverantörer är mer än bara samarbetspartners, de är respekterade vänner som vi lärt känna under många år. En enorm trygghet när man tillsammans vill skapa hållbart mode.

Hållbart mode för oss innebär omsorg. Omsorg om både den som bär plagget, de som arbetar med produktion av plagget, om vår egen personal och självklart omsorg av vår omgivning. Hållbarhet står högt upp på vår agenda i alla beslut vi tar. Från hur vi sorterar sopor på kontoret, vilket emballage vi använder, de material vi använder till plaggen men också sunda inköp och design som håller över tid. På så sätt kan glädjen till mode och hållbarhet verka hand i hand.

Välkommen till House of Lola!

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg