Taylor shorts - sand

Art.nr BS-28221205-3

599 kr
849 kr

Taylor shorts mäter ca 14 cm i innerbenslängd i storlek S. Det öppna sprundet på benets utsida gör att shortsen ger full rörlighet och upplevs lätta. Taylor shorts går en bit ner på låret och har också vidd i benet och djupa fickor. Shortsen har en bred linning som ger både stöd och komfort. Tillverkade i ett stretchigt material så att shortsen sitter på plats under dina aktiviteter. Vi är så förtjusta i formen nedtill på benet - både vackert och funktionellt.

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

Material

Jersey : 78% återvunnen polyamid, 22% elastan

Storleksguide
Storleksguide hittar du här

Tvättråd

Tvättas i 30 grader. Tvätta plagget med avigsidan ut och med liknande färger. Använd ett skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Sträckes i vått tillstånd. Alla tyger är tvättade i produktionsprocessen men kan krympa upp till 5%.

´

#houseoflola

(dev-t2)Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg