Taylor long shorts - sand

Art.nr BS-28221200-3

649 kr
897 kr

Nu behöver du inte längre sakna shorts med längre benlängd! Taylor går en bit ner på låret och har också vidd i benet och djupa fickor. Shortsen har en bred linning som ger både stöd och komfort tillverkad i ett stretchigt material så att shortsen sitter på plats under dina aktiviteter. Nedtill i benet avslutas de med ett rundat sprund - både vackert och funktionellt. Taylor long shorts mäter ca 22 cm i storlek i S i innerbenslängd. Taylor finns även i en kortare modell som mäter ca 14 cm i innerbenslängd i storlek S.

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

Material

Jersey : 86% Polyester, 14% spandex

Storleksguide
Storleksguide hittar du här

Tvättråd

Tvättas i 30 grader. Tvätta plagget med avigsidan ut och med liknande färger. Använd ett skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Sträckes i vått tillstånd. Alla tyger är tvättade i produktionsprocessen men kan krympa upp till 5%.

´

#houseoflola

(dev-t2)Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg