Monday shawl - velour black

Art.nr 2820324-13

399 kr

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

395 SEK/44 EUR

Underbar och härligt go - ett måste till i vinter är vår stora sjal i velour. Framsidan är i mjukaste velour och den släta baksidan ger extra liv i sjalen. Älvan är broderad ton i ton med tyget längst ner i ena kanten. En perfekt sjal till - ja, till alla våra plagg:-). 190x50 cm

Plagget är tillverkat i mjuk och skön velour. Velour är detsamma som plysch och denna kvalitet är tillverkad av 80% bomull och 20% polyester. Velour är en kvalitet med relativt "långa" hår och det också det som ger kvaliteten dess karaktär och fantastiska lyster. Denna egenskap gör också att det kan vara skiftningar i färgen beroende på vilket håll "luggen" ligger åt. Vi är väldigt stolta över vår mjuka plysch och gillar att den är lagom tjock, inte för varm och ger klänningar och tunikor ett härligt fall. Vi är mycket stolta över den höga kvaliteten i House of Lolas kläder. Alla plagg i velour (plysch) är tillverkade av bomull från Turkiet blandat med polyester. Plaggen tål 40 graders tvätt och undviker du att använda tvättmedel med blekmedel så behåller färgen sin lyster länge. Kan krympa upp till max 5%.

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ 

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.