Inbetween slipper - black leather

Art.nr 4619101-1

199 kr
998 kr

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

Ordinarie pris 998 SEK / 110 EUR

Inbetween slipper är en slip-in sko i mjukt läder. Öppen i hälen, spetsig framtill och med en liten klack som ett stöd under foten. Den nätta framdelen på skon kan upplevas något smalare och väger du mellan två storlekar så kan du välja den större storleken.

Tillverkad i 100 % läder. Mjuk och följsam och skön att bära. Skor gjorda i läder är vanligtvis mycket bekväma och behagliga att ha på foten eftersom de andas. Eftersom denna sko är gjord i skinn rekommenderar vi dig att endast torka av skorna med en fuktig trasa om det skulle behövas och skydda dom med en neutral skokräm. Att impregnera skorna är en bra ide så de håller sig extra fina hela året om – både i vått och torrt!

#houseoflola

(dev-t2)Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg