VAR VÄRDINNA


Skulle du uppskatta att butiken kommer hem till dig och att du får handla kläder tillsammans med vänner i en trygg miljö, där du samtidigt får professionell hjälp? Då tycker vi att du ska boka in en visning med någon av våra säljare! 

Slipp provrum med trängsel och stress. Vi tar butiken hem till dig så att Du och dina inbjudna gäster kan i lugn och ro kan klämma, känna och prova plaggen ur vår kollektion. Genom att ta hjälp av våra kunniga säljare när du handlar gör du automatiskt ett hållbart köp – vi ser till att du handlar kläder du gillar, trivs i och använder länge. 

Dessutom får du som handlar via säljare en hel del fördelar som exklusiva erbjudanden. Och för dig som har en visning erbjuder vi även generösa rabatter och gåvor. Vill du läsa mer och boka in en visning? Kontakta din säljare för mer information om våra digitala visningar, eller skriv till oss på vardinna@houseoflola.se

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg