PRIORITY SHOPPING OCH WEBSHOP

Vi är stolta över att kunna erbjuda två olika sätt att handla våra kläder. Du väljer själv vilket som passar dig bäst! Snabbt och enkelt i vår webshop eller via hemförsäljning, som vi gillar allra mest.

Vi kallar vår hemförsäljning för Priority shopping eftersom du genom att handla via en säljare alltid är extra prioriterad genom experthjälp, speciella erbjudanden och möjlighet till att prova plaggen där du själv önskar. Genom att handla via hemförsäljning får du chans att prova kläder hemma i en trygg miljö, samtidigt som du kan umgås med vänner. Det är helt enkelt ett bra sätt att kombinera både umgänge och shopping.

Att dessutom i lugn och ro få vägledning av en kunnig säljare gör att du gör ett medvetet köp av plagg som du använder om och om igen. Vi tycker nämligen att kläder är till för att användas, länge! Har du inte kontakt med någon säljare ännu? Skriv till oss här så matchar vi ihop dig med en säljare hos oss! kundsupport@houseoflola.se

#houseoflola

(dev-t2)Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg