BLI SÄLJARE


Gillar du kläder och mode? Tycker du dessutom om att träffa människor? Då är jobbet som säljare hos oss något för dig! En av många fördelar med jobbet som säljare är att du styr över din egen tid. Du bokar själv in dina värdinnor efter din kalender och tillsammans väljer ni om visningen ska vara hemma hos värdinnan eller om visningen ska vara digital. 

Du får 20% i provision på din försäljning och när du köper kläder till dig själv eller din närmaste familj har du 30% rabatt på ordinarie pris. Du tillhör ett team med andra säljkollegor och en erfaren Teamledare som peppar och stöttar dig i arbetet. Dessutom träffas vi under säsongen, fysiskt eller digitalt, på inspirerande kick offer där du får möjligheten att umgås med andra säljkollegor och personer från företaget. Som arbetsverktyg – och en bra hjälp på vägen – beställer du en egen provkollektion. 

Det genomförs även många roliga kampanjer och tävlingar under året som hjälper dig som ny säljare att komma i gång i ditt arbete. Att arbeta som säljare hos oss ger dig friheten att tjäna välkomna extrapengar att lägga på dig själv och din familj. Eller på något annat du länge drömt om. Är du intresserad? Skicka in en ansökan till rekryterare@houseoflola.se så kontaktar vi dig och berättar mer!

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg