Lola bootee - black

Art.nr 452401-1

1 698 kr

Lola bootee är gjorda i mjukt skinn och de formar sig fint runt foten. På insidan av skaftet finns en silverfärgad dragkedja. Snygg söm i L-form fram på lästen. Skaften är ankelhöga, 13,5cm med polstrat skaft. Klackarna i trä är 7,5cm höga. Lola bootee är normala till något rymligare i foten. Pendlar du mellan två storlekar kan du prova att gå ner en storlek.

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

Storleksguide

Storleksguide hittar du här

Tvättråd/material

I svart och supermjukt skinn är vår Lola bootee. På insidan av skaftet finns en silvrig dragkedja. Snygg söm i L-form fram på lästen som en fin detalj. Skaften är ankelhöga, 13, 5 cm med polstrat skaft. Klackarna är 7.5 cm höga. Skötselråd: Du kan rengöra dem med en fuktig trasa och skydda dem med en neutral skokräm. Det är också såklart bra att impregnera dem med spray så att de står emot regn bättre. Tänk på att det fantastiskt mjuka och härliga skinnet är känsligt och kan skavas lite om man tex kör bil med finbootsen på. 

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

2008 under brinnande finanskris startade vi, Anna Eklund och Lottis Sparrman, House of Lola. Två småbarnsmammor och entreprenörer som hade en gemensam dröm och driv att arbeta tillsammans. Vi har hela tiden haft en stark övertygelse om att det är ni kunder som visar oss vägen. Under åren har vi utvecklats till ett modeföretag som säljer damkläder till precis så unika och vanliga kvinnor som vi, och ni, och våra härliga arbetskollegor är.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!
PS. vi gör en del plagg till herr och kids också.

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ Köpvillkor Integritetspolicy

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.