Taylor pants - olive

Art.nr BS-28221201-1

1 195 kr

Taylor pants är den perfekta träningsbyxan när du vill ha ett alternativ till tights. Taylor pants har en bred linning som ger både stöd och komfort tillverkad i ett stretchigt material så att byxan sitter på plats. I övrigt är passformen är lös och längst ner avslutas de med en mudd. Plagg med lite mer vidd är helt i tiden och dessutom praktiskt om du vill använda dem som till exempel överdrag. Taylor pants är för dig att använda på gymmet, på yogan, på löpturen eller promenaden/vandringen. Funkar lika bra på padel eller som ett plagg på väg “till och från”.

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

Material

78% återvunnen polyamid, 22% elastan

Storleksguide
Storleksguide hittar du här

Tvättråd

Tvättas i 30 grader. Tvätta plagget med avigsidan ut och med liknande färger. Använd ett skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Sträckes i vått tillstånd. Alla tyger är tvättade i produktionsprocessen men kan krympa upp till 5%.

´

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ 

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.