Oklahoma top - off white

Art.nr 2426101-6

115 kr

Ej i lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

( Ordinarie pris 295 SEK / 32 EUR )

Oklahoma top kommer våra småLolisar vilja att ha fler än en av. Lite vidd i modellen med en resårkant nedertill och med ett snyggt ok bak i ryggen som en fin detalj. Vår Oklahoma top har hellång ärm, och den lilla fina älvan är broderad på ena ärmen ton i ton. Lite sötare eller lite tuffare! Beroende på dag och tillfälle.

Vår single jersey är mjuk och följsam och tillverkat av 92 % kammad bomull och 8 % elastan. Den kammade bomullen från Turkiet ger en mjukare, och lite lyxigare känsla än den vanliga bomullen. Elastanen gör att plagget är skönt att ha på sig och det ger plaggen lite tyngd så att det faller fint. Plaggen tvättas i 40 graders tvätt tillsammans med likande färger och undviker du att använda tvättmedel med blekmedel så behåller färgen sin lyster länge. Alla tyger är tvättade i produktionsprocessen men kan krympa upp till 5%. Plagg med elastan ska inte torktumlas eftersom elastan är en värmekänslig fiber som skadas av hög värme.

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

2008 under brinnande finanskris startade vi, Anna Eklund och Lottis Sparrman, House of Lola. Två småbarnsmammor och entreprenörer som hade en gemensam dröm och driv att arbeta tillsammans. Vi har hela tiden haft en stark övertygelse om att det är ni kunder som visar oss vägen. Under åren har vi utvecklats till ett modeföretag som säljer damkläder till precis så unika och vanliga kvinnor som vi, och ni, och våra härliga arbetskollegor är.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!
PS. vi gör en del plagg till herr och kids också.

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ Köpvillkor Integritetspolicy

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.