Hoodie hood - scull black

Art.nr 2611126-10

195 kr

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

(Ordinarie pris 495 SEK/55 EUR)

En Lola-munkis vill vi inte vara utan! Lagom tjock, inte för varm, funkar både inne och ute. Kraftigare dragkedja och två fickor framtill, så snyggt. Härliga ribbmuddar i ärm och i nederkant. Passar till det mesta i garderoben, som vi gillar vår hoodie hood!

American fleece är vårt stretchiga och sköna ”svettistyg”. Det är mjukt och följsamt och tillverkat i 94% kammad bomull från Turkiet och 6% elastan. Elastan gör att plagget är skönt att ha på sig och ger plaggen tyngd så att de faller fint och håller formen bra. Vi är väldigt stolta över vår ”svettiskvalitet” och gillar att den är lagom tjock, inte för varm och funkar att ha både inne och ute. Tvättas i 40 grader. Plagget kan tvättas i 40 grader och ska inte torktumlas eftersom elastan är en värmekänslig fiber som skadas av hög värme. Tvätta plagget med avigsidan ut och med liknande färger. Använd ett så skonsamt tvättmedel som möjligt utan blekmedel så behåller plagget färgen bättre. Alla tyger är tvättade i produktionsprocessen men kan krympa upp till 5%.

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

2008 under brinnande finanskris startade vi, Anna Eklund och Lottis Sparrman, House of Lola. Två småbarnsmammor och entreprenörer som hade en gemensam dröm och driv att arbeta tillsammans. Vi har hela tiden haft en stark övertygelse om att det är ni kunder som visar oss vägen. Under åren har vi utvecklats till ett modeföretag som säljer damkläder till precis så unika och vanliga kvinnor som vi, och ni, och våra härliga arbetskollegor är.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!
PS. vi gör en del plagg till herr och kids också.

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ Köpvillkor Integritetspolicy

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.