Doer pants - denim blue

Art.nr 6017200-1

215 kr

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

Ordinarie pris 555 SEK/61 EUR

Skönaste busbyxan som vi älskar så mycket! Oslagbara och bästaste jeansen i en smal modell i mjuk och härlig stretch! Med riktiga fickor bak och fuskfickor fram. En snygg detalj är fuskgylfen som gör byxorna perfekta och lätta att bära och kombinera med mycket, till och med den lite kortare toppen. Doer pants denim blue har en mjuk resår upptill så de sitter skönt runt magen och tillåter hur mycket bus som helst! Ha dem gärna till Dressy top och du får en riktigt tuffsöt känsla.

I en del byxor använder vi vävda tyger som Twill. Twill kan ha en slätare eller grövre struktur – alltid i form av diagonala ränder. Vi föredrar att använda vävda tyger med elastan i eftersom det ger mjuka, stretchiga och bekväma plagg. I Doer pants denim blue är tyget lite mörkare och råare blått med viss slitning på framsidan av benet. Tvättas i 40 grader och tvättas med liknande färger. Undvik tvättmedel med blekmedel så behåller färgen sin lyster länge. Kan krympa upp till 5%. Plagg med elastan ska inte torktumlas eftersom elastan är en värmekänslig fiber som skadas av hög värme.

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

2008 under brinnande finanskris startade vi, Anna Eklund och Lottis Sparrman, House of Lola. Två småbarnsmammor och entreprenörer som hade en gemensam dröm och driv att arbeta tillsammans. Vi har hela tiden haft en stark övertygelse om att det är ni kunder som visar oss vägen. Under åren har vi utvecklats till ett modeföretag som säljer damkläder till precis så unika och vanliga kvinnor som vi, och ni, och våra härliga arbetskollegor är.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!
PS. vi gör en del plagg till herr och kids också.

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ Köpvillkor Integritetspolicy

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.