Chic pants - black rough

Art.nr 2427220-1

195 kr

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

(Ordinarie pris 455 SEK/49 EUR)

Tuffaste leggingsen i vaxad yta i matt svart till våra mindre Lolisar! Såå sköna OCH coola, en perfekt kombo. Bred resår i midjan, mjukt mot magen och med lite mindre stretch. Vaxad känsla utanpå men härligt mjuka inuti. Det är tights men fungerar definitivt både som byxa och som tights och ger en tuffare touch till det allra mest sockersöta.

Black rough är ett stretchigt tyg med lite matt yta. Tyget innehåller elastan men den vaxade ytan gör att det ändå kan upplevas lite stumt. Plagg i det här tyget är märkta med en information om att plagget ska tvättas innan det används eftersom det kan torrfälla. Vår black rough med 65% bomull, 31% polyester, 4% elastan använder vi i Chick pants. Plagget ska tvättas i 40 grader skontvätt och ska inte torktumlas. Sträckes i vått tillstånd. Tvätta plagget med avigsidan ut och med liknande färger. Använd ett så skonsamt tvättmedel som möjligt utan blekmedel så behåller plagget färgen bättre. Alla tyger är tvättade i produktionsprocessen men kan krympa upp till 5%.

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

2008 under brinnande finanskris startade vi, Anna Eklund och Lottis Sparrman, House of Lola. Två småbarnsmammor och entreprenörer som hade en gemensam dröm och driv att arbeta tillsammans. Vi har hela tiden haft en stark övertygelse om att det är ni kunder som visar oss vägen. Under åren har vi utvecklats till ett modeföretag som säljer damkläder till precis så unika och vanliga kvinnor som vi, och ni, och våra härliga arbetskollegor är.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!
PS. vi gör en del plagg till herr och kids också.

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ Köpvillkor Integritetspolicy

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.