Line blouse - black

Art.nr 28121119-7

799 kr

ine blouse - black är en snygg lite rymligare blus i modaljersey med en fin matt sammetslen yta. Lola Styling: Blusen med den fina sammetslena ytan fungerar både som en enklare snyggare topp eller blus. Lika fin till jobbet som till festen. Matcha gärna med kjolen eller byxan.

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

V -ringad Rak i modellen Halvlång vid ärm Avslutas med en kant Puffärm Berlock Älva Jersey - 70% modal, 30% polyester Tvättas i 30 grader

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ 

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg