Hey Jude top - black

Art.nr 28220102-1

799 kr

Hey Jude top är en långärmad polotröja i skön, tunn jersey. Toppen är rak i modellen och en älva är broderad nere på framsidan.

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

Lola Styling: Polotröja är ett härligt plagg som går att bära helt enkel till snyggbyxan men går även lika bra att bära under tex skjortan, västen eller klänningen. Polo Rak modell Hel långärm Broderad älv Jersey - 94% tencel 6% elastan Tvättas i 30 grader

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ 

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg