Authentic stockings - 60 den black

Art.nr 9018101-1

225 kr

Som vi älskar våra Authentic stockings :) grymmaste strumpbyxan i svart! Authentic stockings i 60 denier är stickad i återvunnen Nylon med ett bredare midjeband. Vår strumpbyxa har en matt yta och är i ett mjukt och stretchigt material. Bär gärna Authentic stockings som en stilsäker detalj till alla dina outfits! Vi har gjort våra Authentic stockings i ett stolt samarbete med Swedish stockings. Strumpbyxorna görs av återvunnen nylon. Fabrikerna är helt fria från avfall, de är till största del solcellsdrivna och de renar vattnet som används vid färgningsprocesserna. Allt detta gör Swedish stockings till världens första miljövänliga strumpbyxleverantör. Läs gärna mer på swedishstockings.com Strumpor och strumpbyxor har retur- och bytesrätt som vanligt, men är endast möjligt vid obruten förpackning.

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

Storleksguide

Storleksguide hittar du här

Tvättråd / Material

 Alla våra strumpbyxor är gjorda i en härlig nylon som är gjord av 92 % återvunnen polyamid, 8% elastan. Tvätta gärna för hand, det är mer miljövänligt. Om du tvättar i maskin, tvätta alltid i tvättpåse i 30 grader. Tänk på att inte tvätta med andra plagg som har blixtlås, kardborreband, hyskor eller andra metalldetaljer som lätt kan skada strumpbyxorna. Undvik att använda sköljmedel som kan skada elastanet. Låt strumpbyxorna lufttorka och torktumla dem aldrig då värmen förstör elastanet.

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

Vi är ett modeföretag som säljer damkläder till unika och vanliga kvinnor.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ 

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.