Three styles of autumn

Det här är höstens tre teman:

Lola Love
En del av kollektionen som är väldigt viktig för oss. Där vi känner oss hemma. Plaggen här är lika ”nya” som i alla teman men här finns mycket av hjärtat i det som är ”vår” stil. Lola love utstrålar alltid riktigt mycket värme, är mjukt och casual.

Höstens Lola love-tema är en mix av mörka vinröda toner tillsammans med höstens nya henna-färg. Jeansiga toner är självklara och följs av ny mellanblå färg som samsas fint med både brunt och svart. De bruna tonerna poppar upp lite här och där i kollektion och i Lola love finns några riktigt bra plagg för dig som är nyfiken på brunt.

Typisk outfit; Paradise skirt i lion brown är en superskön kjol i American fleece som är toppen tillsammans med Common top i matchande ränder. Jeansjacka, långkofta eller kavaj – många alternativ finns det när du vill ha ett lager till ovanpå. Mjukt och stretchigt, helt rätt färger – och väldigt ”Loligt”!


Grounded
Detta är ett tema med softa toner men detaljer som man lägger märke till. En avvikande färg längst ner på tröjans mudd, små nitar på axeln, stort djurmönster (men i mjuka färger), kostymig byxa med ”dropped crotch”. Attityd men på vårt sätt blir det också perfekta plagg att vara vardagssnygg i.

Gråmelange, ljust beige och svart i olika material med olika textur ger skön känsla och ett lugn även om plaggen tar för sig. Ull, vår persikolena modal och denim ger härlig variation i kvaliteterna.

Dressade men avslappande byxan Geezer pants tillsammans med Aware sweater i mönstret Duma är en enkel outfit samtidigt som den säger mycket!


New appointments
Nya möten handlar i första hand inte om jobbmöten. Utan om nya situationer, nya människor, nya utmaningar och nya glädjestunder. Tillfällen då man vill va sitt bästa jag. Och det vill vi kunna bidra med!

Möt nya stretchiga byxmodellen Hickory pants i ett tyg vi jobbat med tidigare – en fantastisk byxa som passar många olika kroppar. Och möt Daily dress – en klänning som bygger på förra höstens populära Obvious dress men har mer schwung 😊 och är lätt ha – oavsett vem, vad eller vilka du ska möta.

Svart är en viktig bas. Även i temats olika mönster men inslag av henna, brunt och champagne lyfter. Och lägg där till en skarp grön som man blir glad av.


Läs mer om hur vi jobbat med höstkollektionen >>