Var värdinna

Var värdinna


Med anledning av Covid-19 erbjuder vi nu även digitala visningar


Du väljer själv om du vill ha en traditionell Lola-visning hemma hos dig eller en digital visning. Oavsett vad du väljer så blir det en mysig Lola-visning med glada skratt, en engagerad säljare som guidar både dig och dina vänner bland plagg, material och storlekar.

Även som värdinna för en digital visning får du välja mellan unika Lola-produkter eller en generös rabatt på ditt eget köp. Du kan se alla fina värdinnegåvor här nedan.

Kontakta din säljare för mer information om våra digitala visningar, eller skriv till oss på vardinna@houseoflola.se


Traditionell visning. Att en kunnig House of Lola säljare tar med sig senaste kollektionen hem till dig, där du kan prova, känna och få spegla dig i din egen spegel, samtidigt som du får umgås med dina vänner som du bjudit hem är enligt oss världens bästa sätt att handla. Våra värdinnor och kunder till våra House of Lola säljare är prioriterade genom att få ta del av erbjudanden, gåvor, förtur på releaser och lägre fraktkostnader, samt kontakt med en engagerad och kunnig säljare. Förmåner som inte fås i webshopen.


Som värdinna får du som tack för ditt engagemang välja mellan unika Lola-produkter eller rabatt på ditt eget köp. Olika produkter och rabatt beroende på antal beställande gäster. Värdinnegåvorna kan du läsa mer om HÄR.Som värdinna bjuder du in gäster och tar emot dem i ditt hem. Du bjuder t ex in kompisar, dagis-/skolmammor, grannar, arbetskollegor och släktingar. Vilka och hur din bjudning ser ut är helt upp till dig. Köpefika eller stora buffebordet – båda går lika bra. Ett bra tips till dina gäster är att gå in på hemsidan innan träffen för att få en överblick över kollektionen. Som värdinna får du inbjudningskort att skicka per mail eller skriva ut och skicka som brev.


På en House of Lola visning går säljaren igenom kollektionen och ger tips på olika kombinationer och råd om storlekar. Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns något köptvång under träffen – en trevlig dag/kväll är det viktigaste! Vid order på en visning registrerar säljaren ordern som sedan skickas direkt till kund oftast inom en vecka. Betalning sker direkt till House of Lola antingen via betallänk med kort eller via faktura. Som värdinna skall du inte ta hand om någonting gällande försäljning, orderläggning, leveranser eller betalning, det står säljaren och House of Lola för.

Det är inte svårt att vara värdinna. Det är faktiskt bara kul och en ypperlig anledning att träffa sina vänner!

Boka en visning!

KONTAKTA OSS HÄR!