Välkommen till AW20

VÄLKOMMEN TILL HOUSE OF LOLA - AUTUMN TWENTY

Oavsett om din höst innebär omstart, fortsättning, nya äventyr eller är fortfarande är lite otydlig så kan vi bidra med goda nyheter; vi har en fantastisk House of Lola kollektion att visa dig! En kollektion som vi började arbeta med redan innan förra sommaren. Är du nyfiken på hur vi jobbar? Läs mer här >>


HÖSTKOLLEKTIONEN

Här kommer en kort beskrivning av höstens tre teman:


Lola Love
En del av kollektionen som är väldigt viktig för oss. Där vi känner oss hemma. Plaggen här är lika ”nya” som i alla teman men här finns mycket av hjärtat i det som är ”vår” stil. Lola love utstrålar alltid riktigt mycket värme, är mjukt och casual.

Färger; Mörka vinröda toner, höstens nya henna-färg, jeansiga toner, en ny mellanblå färg, brunt och svart.

Typisk outfit; Paradise skirt i lion Brown, Common top i matchande ränder, jeansjacka, långkofta eller kavaj.

Läs mer här >>Grounded
Detta är ett tema med softa toner men detaljer som man lägger märke till. En avvikande färg längst ner på tröjans mudd, små nitar på axeln, stort djurmönster (men i mjuka färger), kostymig byxa med ”dropped crotch”. Attityd men på vårt sätt blir det också perfekta plagg att vara vardagssnygg i.

Färger; Softa toner men detaljer som man lägger märke till, t.ex. en avvikande färg längst ner på tröjans mudd. Gråmelange, ljust beige och svart.

Typisk outfit; Dressade byxan Geezer pants med Aware sweater i mönstret Duma - en enkel outfit som säger mycket!

Läs mer här >>New appointments
Nya möten handlar i första hand inte om jobbmöten. Utan om nya situationer, nya människor, nya utmaningar och nya glädjestunder. Tillfällen då man vill va sitt bästa jag. Och det vill vi kunna bidra med!

Färger; Svart är en viktig bas. Även i temats olika mönster men inslag av henna, brunt och champagne lyfter. Lägg där till en skarp grön som man blir glad av.

Typisk outfit; Hickory pants i svart med fantastiska randiga Miss me blouse , möt också fantastiska Daily dress.

Läs mer här >>KÄRLEK OCH TACKSAMHET

Vi vill avsluta med det viktigaste; att få påminna dig om hur viktig du är för oss! Oavsett om du hängt med oss länge eller är relativt ny som kund – Tack! Vi är så glada att just du hittat till oss. Och att du kanske också hittar ditt nya favoritplagg i våra kollektioner. För de är nämligen våra favvosar också - vi älskar verkligen plaggen som vi skapar! När de når dig har vi levt med dem länge. Från idé, via ritbordet, samples och fotoprover tills de färdiga plaggen landar på vårt lager och så småningom hem till dig. Det är så många som är inblandade i hela processen och vi är helt övertygade om att vi har världens bästa kunder, världens bästa säljkår, världens bästa teamledare och världens bästa personal. Vi är så tacksamma över att ni alla är med och gör den här underbara Lolaresan möjlig! Tack för att du finns med oss, nu ser vi fram emot en spännande höst!

Varmt välkomna till en ny höst med oss på House of Lola
kramar Anna Eklund och Lottis Sparrman