Priority shopping

Priority shopping - den moderna hemförsäljningen

Lite roligare, lite personligare och lite enklare!


Vi tycker att priority shopping är det det allra bästa sättet att handla! Att få klämma, känna och prova kläderna samt få kunnig och omtänksam vägledning av en engagerad säljare, medför oftast att de nyinköpta plaggen blir nya favoriter. För oss är det viktigt att våra kläder är fina och bekväma både till vardag och fest eftersom de då kommer användas om och om igen. Älska dem och använd dem – då är det ett bra och hållbart köp!


Inom priority shopping finns det tre olika roller:
• Kund = den som handlar av en House of Lola säljare
• Värdinna= bjuder hem vänner till sig för att tillsammans med vännerna ta emot en House of Lola säljare som visar senaste House of Lola kollektionen
• Säljare = House of Lola säljare som visar kollektionen och coachar kring köp samt tar emot ordrar från de kunder som vill beställa.När du handlar genom Priority shopping är du som kund prioriterad. Alltid. 24/7. Hela säsongen. Du handlar av någon av våra engagerade och kunniga säljare som kan coacha dig kring ditt köp. Försäljningen sker ”hemma hos” (hemförsäljning), på din arbetsplats eller genom annan kontakt med säljaren. Som priority shopping kund har du alltid fördelar i form av exempelvis förtur på kollektionssläpp, extra gåvor och lägre frakt. Förmåner som inte fås i webshopen. Du kan alltid registrera ett orderförslag till din säljare digitalt via vårt orderblad här. Om du ännu inte har kontakt med någon säljare mailar du till kontakt@houseoflola.se så hjälper vi dig.


Som värdinna för en visning hemma hos dig får du både prova kläder, träffa vänner och vara en ännu mer prioriterad kund. Under fliken BOKA VISNING kontaktar du oss för att få möjlighet att uppleva House of Lolas kollektion hemma hos dig tillsammans med dina vänner som du bjudit hem. Vi värnar mycket om våra värdinnor och som värdinna får du som tack för ditt engagemang välja mellan unika Lola-produkter eller rabatt på ditt eget köp. Olika produkter och rabatt beroende på antal beställande gäster.


Våra säljare är noga utvalda och i allra högsta grad högt prioriterade medarbetare hos oss. Som säljare styr du din egen arbetstid och kan själv välja hur stor del av ditt arbetsliv som skall innehålla House of Lola. Att bli säljare och att vara säljare kan vara ett stort eller litet steg i livet – det väljer du själv. Har du frågor eller vill ansöka kan du läsa mer under ”Bli säljare” nedan.