• Hem
  • Mono belt - black

Mono belt - black

Art.nr 6527303-2

495 kr

I lager

  • Leverans 2-4 dagar
  • Frakt 49 kr
  • Personlig kundservice

Produktbeskrivning

Vårt fina Mono belt lever verkligen upp till uttrycket less is more. Skärpet har ett diskret spänne i borstat stål och en fin dekorsöm. Det är 2 cm brett och har en präglad älva i ena änden. Passar till de flesta av kollektionens byxor.

Monobelt är gjort av finaste läder och har ett snyggt spänne i nickelfritt borstat stål. Färgat läder, som i vårt Mono belt, kan färga av sig när det är helt nytt. Ett tips för att undvika fläckar på kläder är att torka av bältet innan du använder det. Om du fått färgfläckar så försvinner dessa i en vanlig 40 graders tvätt.

#houseoflola

Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

OM OSS

Välkomna till House of Lola!

2008 under brinnande finanskris startade vi, Anna Eklund och Lottis Sparrman, House of Lola. Två småbarnsmammor och entreprenörer som hade en gemensam dröm och driv att arbeta tillsammans. Vi har hela tiden haft en stark övertygelse om att det är ni kunder som visar oss vägen. Under åren har vi utvecklats till ett modeföretag som säljer damkläder till precis så unika och vanliga kvinnor som vi, och ni, och våra härliga arbetskollegor är.
Vi gör kläder som är snälla och följsamma mot våra kroppar och våra kurvor. Tillverkningen sker i högkvalitativa material hos tillverkare i Europa som vi har långa och goda relationer med. Plaggen passar lika bra på fest som på jobbmöte eller hemma i soffan med familjen.
Vår förhoppning är att du hos oss hittar plagg som blir garderobshjältar under lång tid. Plagg du känner dig fin i och använder om och om igen. Vi välkomnar dig till vår House of Lola värld, här kan du välja att handla i vår webshop eller av någon av våra fantastiska säljare. Vill du veta mer om hur det funkar hos oss, kontakta gärna vår kundtjänst. De är grymma!
PS. vi gör en del plagg till herr och kids också.

KONTAKTA OSS

Kundsupport Byten & Returer FAQ Köpvillkor Integritetspolicy

OM OSS

Vår klädfilosofi Storyn om oss Om våra plagg

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.