House of Lola

Bli säljare

Vi tycker att vi har världens bästa säljare – vill du bli en av oss? Sök som säljare redan idag och du bestämmer – är det extrajobbet, heltidsjobbet eller en rolig hobby?

Läs mer >

Webshop

Här hittar du säsongens fantastiska kollektion.
Vi fyller 10 år i höst och firar detta med att presentera vår bästa kollektion någonsin. Snygga och sköna blivande favoriter i nya och fina material och färger till din garderob. Concrete cord pants i manchester, röda nästan-lite-punkiga Jowly top vol 2, dressade och helrätta Rosie pants, mysigaste och finaste Highland sweater, supercoola Urban boots med mera, med mera. Vi älskar och är så stolta över AW 2018!

Läs mer >

Lookbook

Det finns en tanke bakom varje plagg. Ofta handlar den om vem man tror det är som skall bära det eller hur det kommer att bäras och vad det skall kombineras med. Kanske också när det kommer att användas, på festen, på kontoret, framför brasan, på favvofiket, framför dina elever…. eller bara lite när som helst. Detta försöker vi lyfta fram och visa dig i våra lookbooks. Bläddra och njut! Låt dig inspireras, men hitta mer än gärna egna kombinationer och användningsområden – det gillar vi!

Läs mer >
start6.jpg
start10.jpg
Sneak1SS.jpg
jubileum1.jpg
aw1.jpg
aw2.jpg
aw3.jpg
aw4.jpg
aw5.jpg
aw6.jpg
jowly-top.jpg

Priority shopping med Lola

Lite roligare, lite personligare och lite enklare shopping!

När du handlar genom Priority shopping är du som kund prioriterad. Alltid. 24/7. Hela säsongen. Du handlar av någon av våra engagerade och kunniga säljare som kan coacha dig kring ditt köp.

Läs mer >

Lolas värld

Välkommen till oss och vår värld! Här hittar du bland annat historien bakom Lola, tankar och reflektioner kring nya kollektioner och härliga dagboksinlägg skrivna av Lola herself.

Läs mer >

Om våra kläder

Bara genom att köpa ett plagg från House of Lola har du som kund gjort ett bra val. Du har valt att köpa ett plagg tillverkat i Europa. Att tillverka i Europa innebär bland annat kortare transporter, men också kortare ledtid vilket ger oss många fördelar.

Läs mer >

Bli säljare

Vi tycker att vi har världens bästa säljare – vill du bli en av oss? Sök som säljare redan idag och du bestämmer – är det extrajobbet, heltidsjobbet eller en rolig hobby?

Läs mer >

Spännande överraskningar i September surprise!

I September surprise har vi i 9 olika härliga kategorier gömt blandade plagg från tidigare höst och vårsäsonger och nu till extra härliga priser! <3

Läs mer >

Hitta säljare nära dig

Våra säljare finns över hela Sverige och längtar efter att få kommer hem till er! Om du inte redan har kontakt med en säljare hjälper vi dig och matchar ihop dig med en säljare nära dig.

Läs mer >