dagboksinlägg

Lolas dagbok
2019-11-12

Supersöndag

Nu är det lätträknade timmar kvar till House of Lolas supersöndag! Den 14.e i vår historia. Vi putsar på de sista texterna, justerar saldon på de nyhemkomna produkterna och ställer fint på lagret så att det ska bli smidigt att packa ordrar nästa vecka!


Om man har en fot i Lolas värld så vet man förmodligen mycket väl vad en Supersöndag är men annars kan det ju verka som nåt galet och lite ogreppbart. Vi tar det från början....


Då, för sisådär 7 år sedan, fick två av våra grymma medarbetare en idé om att det vore kul att se om vi kunde få till en dag då ALLA våra säljare hade visning. På samma dag! Och eftersom söndag är en toppendag för visning så spånades det fram massor med roliga idéer för hur vi skulle kunna styra alla säljare och kunder till att tycka att just den här bestämda söndagen var en perfekt visningsdag.


Jo men om man har några unika plagg? Som inte säljs om man inte går på visning och inte någon annan dag...


Om vi ordnar med någon extra bra värdinnegåva som är speciell bara för den här dagen eller om alla som handlar för en viss summa får något extra i sin beställning? Kanske erbjudande på några produkter.
Och så var vi igång! Den första Supersöndagen i april 2014 blev hysterisk. Hysteriskt rolig och över all förväntan. Vi fick alla sån pepp och energi av att göra det tillsammans. Så fantastiskt att det nu är en tradition för oss att ha en Supersöndag på våren och en Supersöndag på hösten. Och nu den 15/11 är det alltså dags igen. Och även om det nu är fjortonde gången så längtar vi lika mycket. Om du frågar oss är det lite som att vänta på julafton!


Inför varje gång skruvar lite på de ursprungliga idéerna och tar oss framåt i hur erbjudanden, samarbeten och produkter erbjuds. I år är vi extra digitala. Ja för vi har bestämt oss för att supersöndagar ställer man inte in bara för att det kommit en pandemi i vägen. Vi bara gör det lite annorlunda!


Våra säljare är laddade för att visa er alla plagg även digitalt; med bilder, materialkunskap, rörligt material och såklart sina egna tips på vad du som kund kommer trivas i. De är redo att lotsa er genom allt extra vi erbjuder till helgen! Vi är vana att kunna ses men när vi inte kan det i samma utsträckning så löser vi kontakten med våra nya vänner Zoom, Teams eller kanske i en grupp på sociala medier. För just den här superbraiga dagen är inte tillgänglig i vår webshop. Det är helt enkelt för mycket på gång och går lite för snabbt och festligt till för att genomföra i webshopen.


Men i år måste du alltså inte ordna en visning eller gå på en visning för att var en del av vårt stora Supersöndagskalas utan våra säljare hjälper dig oavsett. Klicka så HÄR så ser vi till att du kan följa dagen där det passar dig bäst!


Och som i alla sammanhang är vårt viktigaste: att du hittar något du trivas med. Något plagg du inte vill vara utan och som du kommer använda om och om igen. Ett plagg som vi designat med viljan att alla ska få känna sig fina och bekväma och sedan tillverkat i Europa.
Hoppas du hänger med oss i helgen!


Ps. för övrigt så fotade vi vårkollektionen igår. Tjiihooo. På vägen dit slutade bilen fungera. I vänsterfilen. Gasen svararar inte. Bilen hackar. Lyckas ta mig till sidan. Död bil. Död bill full med rekvisita till fotograferingen. Härskullejaggöramassafulaemoijisar. Lite sent till mina kollegor ute på underbara Siggesta men allt gick ju ändå bra. Och verkstaden får pyssla om bilen. Tacka vare Covid ska jag ju ingenstans ändå. Snipp snapp slut.


Läs tidigare inlägg >>