Bli säljare

Bli säljare


Att vara säljare på House of Lola är inte bara att ta med sig en kollektion hem till en värdinna och ta upp ordrar. Det är så mycket mer. Våra säljare är engagerade och kunniga. Våra säljare tycker om att skapa nya relationer och tilltalas av att kunna driva sin egen försäljning, antingen som en hobbysysselsättning eller nästan som sitt eget företag. Våra säljare tycker det är utmanande att hitta nya, moderna sätt att göra sina kunder nöjda genom att kunna inspirera och finnas där via mail, mobil och sociala medier.

Våra säljare har kommit till oss genom olika drivkrafter och olika drömmar; att tjäna en extra slant varje månad (som kanske kan räcka till den där drömresan), att få jobba med något de brinner för, att få egen tid, att få utmana sig själv att prata inför en grupp, att prova något nytt i livet som kanske kan leda till en heltidssysselsättning, att få känslan att få styra mer över sin egen tid och sin egen arbetsinsats eller bara för att de älskar House of Lola lika mycket som vi. Med eget driv, engagemang, glädje och jävlaranamma kommer man långt hos oss på House of Lola! Nya vänskaper bland kunder, andra säljare och värdinnor, som de flesta är i samma fas i livet som sig själv, kommer som en extra bonus! Att kombinera säljrollen med annat arbete, studier eller föräldraledighet går alldeles utmärkt, det är upp till var och en att välja hur stor arbetsinsatsen skall vara och hur stor del av arbetslivet som skall bestå av House of Lola. Vilken drivkraft du än har så är du välkommen att fråga om du har funderingar eller ansöka som säljare nedan.

Just nu får du som ny säljare hos oss på House of Lola välja Lola Favorits plagg till ett värde av 1500 kr, för att kunna ha världens snyggaste och skönaste outfit att bära på dina kommande visningar.

Vi tycker att vi har världens bästa säljare! Läs tre av våra härliga tjejers tankar HÄR kring bästa extrajobbet!

Förutsättningar för säljare

20 % i provision
på egen försäljning inklusive moms och semesterersättning. Skatten dras från provisionen. House of Lola betalar arbetsgivaravgifter och sociala avgifter.

30% rabatt
på köp till sig själv och närmaste familj.

House of Lola bistår med säljsupport och teamledare som stöttar och vägleder säljarna.

House of Lola ansvarar för kundsupport, leveranser, betalningar samt byten och returer.

Säljarna får till förmånligt pris köpa sin egen provkollektion

Säljarna engagerar värdinnor (kompisar, dagismammor, grannar, arbetskamrater, släktingar etc) att ha en House of Lola visning.

Säljarna registrerar ordrar och följer upp kundkontakter.

Läs om vår integritetspolicy här.

Ansök om att bli säljare

Vi tycker det är viktigt att våra säljare känner sig prioriterade och att man har kul på jobbet! Det har vi på House of Lola! Vi häpnar över att vi fortsätter växa i svindlande fart och ser samtidigt fram emot att ta emot ännu fler engagerade säljare! ANSÖK OM ATT BLI SÄLJARE REDAN IDAG!

Nyfiken på att få veta mer om att vara säljare?

GÖR EN INTRESSEANMÄLAN HÄR SÅ BERÄTTAR VI MER